Σχετικά με εμάς

image169

Εκτελωνιστικό Γραφείο Δημήτρης Α. Γουδέλης

Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 1976 στον Πειραιά από τον Αριστογένη Γουδέλη και λειτουργεί μέχρι σήμερα όντας σε δεύτερη γενιά, με τον γιό του Αριστογένη, τον Δημήτρη. Ο συνδυασμός πολύχρονης εμπειρίας και νέας οπτικής έχει επιτρέψει την απρόσκοπτη προσαρμογή στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της εποχής μας. 

image170

Τι κάνουμε

Για να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας στα πλαίσια της διαρκώς εξελισσόμενης  σύγχρονης αγοράς, το γραφείο μας αναβαθμίστηκε εγκαίρως σε τεχνολογικό επίπεδο και σε έμψυχο δυναμικό. Έτσι, προσφέρουμε όλο το φάσμα των εκτελωνιστικών εργασιών (εισαγωγές, εξαγωγές, εφοδιασμοί, φόροι κατανάλωσης) και υπηρεσιών διακίνησης εμπορευμάτων και μέσων μεταφοράς (πλοία , αυτοκίνητα) από τρίτες χώρες και από την Ε.Ε. 

image171

Ο στόχος μας - και πως επιτυγχάνεται

Στόχος μας είναι η συνεπής, γρήγορη και συμφέρουσα εξυπηρέτηση των πελατών μας. Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές τους ανάγκες σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας: από την πρώτη επικοινωνία μέχρι την παράδοση των εμπορευμάτων στον τελικό τους προορισμό. Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται ως εξής: φροντίζουμε πάντα για την σωστή και έγκαιρη ενημέρωση των πελατών μας, προβλέπουμε και αντιμετωπίζουμε πιθανές δυσκολίες πριν γίνουν προβλήματα και δεν αφήνουμε ποτέ για αύριο κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα.